Om – Netværkspartnerne

IntelliGrid-projektet har en række netværkspartnere. Alle netværkspartnere deltager i netværksmøder, seminarer og begivenheder hvor vi deler viden og resultater med henblik på at modtage feedback på projektet.

Vores Netværkspartnere

Actee’s mission er at ændre verden igennem workplace learning. De vil åbne en verden af videndeling på globalt niveau. De anvender ‘serious games’ hvor du kan kombinere en række produktivitetsværktøjer og designe læringsprocesser.
Go2Green’s mission er at fremme den grønne omstilling og hjælpe organisationer med adgang til grøn energi og med valget om at omgå til 100% ren, grøn energy mens de sparer penge.
Svendborg Kommune i Syddanmark har omkring 60.000 borgere og er en tæt samarbejdspartner og foregangskommune inden for grøn energi.
Newtek’s mission er at tilbyde og udarbejde grønne produkter og løsninger der fremmer den grønne omstilling. Det inkluderer tilgængelige ladestationer, cykelstativer og lys i de danske byer.
SEF Energy har tilholdsted på Sydfyn og leverer strøm og energiløsninger, internet og telefoni via fiber. SEF støtter det lokale område og har mange grønne projekter i gang i samarbejde med de lokale borgere.

Tisturion har været en del af IntelliGrid fra starten og har bidraget med forretningsmodeller og cases, heriblandt  cost-benefit modeller, og med netværksskabelse og motiveret kommende brugere til at bruge vores IntelliGrid løsning.

TecPoint er en dansk netværksorganisation med mange teknologivirksomheder som medlemmer. De søger at drive og facilitere professionel netværksgrupper mellem virksomhederne.

Whitebox er et konsulentfirma der hjælper virksomheder med at blive “dygtige”. De udvikler produkter og services baseret på state-of-the-art forskning fra virksomhedslitteraturen.