Stikket

…vi har et stik – et IntelliGrid-Stik. Og det stik skal i dine stikkontakter så det kan hjælpe dig med at spare strøm og guide dig til hvornår og hvordan du mest effektivt kan udføre dine daglige gøremål.

Nedenunder kan du læse hvordan det virker.

Om IntelliGrid-stikket

IntelliGrid-Stikket er 10 x 10 cm og har en diskret tænd- og sluk-knap. Du sætter ganske enkelt stikket i din kontakt og derefter dine strømslugende hvidevarer i stikket.

Dine egne indstillinger

Vores IntelliGrid-Assistent hjælper dig med at følge dine egne præferencer og indstillinger for hver af dine hvidevarer. Assistenten giver dig besked på din mobiltelefon når det er tid til at gøre fx din vaskemaskine eller opvaskemaskine klar.

Grøn strøm, lethed, og effektivitet

Uanset hvad du foretrækker vil IntelliGrid-assistenten hjælpe dig med at udføre dine daglige gøremål.

Lad den lære selv

Du bør forvente at efter ca 14 dage så kan dine IntelliGrid-Stik se mønstre i din husholdning og begynde at hjælpe dig ud fra den data den har indsamlet. Stikkene lærer selv at opføre sig som du gerne vil det!

Arkitekturen bag Stikket

Vi sørger for hvordan stikkene kører bag kulissen.

Hvis du alligevel er nysgerrig, så udnytter IntelliGrid de nyeste Internet-of-Things protokoller og krypterer det over skyen så dine Stik får de bedste vilkår til at følge dine præferencer.