I foråret 2021 har Intelligrid-projektet netop godkendt en detaljeret projektplan for tests med 50 husstande involveret i Danmark og Tyskland. Det Intelligrid design, vi indtil videre har udviklet, – består af et stik, som skal installeres i forlængelse af dit apparat (er), – en app, der skal installeres på din telefon, – og det bagvedliggende system, der leverer funktionaliteten. Dette løsningsdesign er nu ved at blive konstrueret. Den 1. oktober 2021 vil løsningen blive installeret i 50 husstande. Vi begynder at rekruttere disse husstande den 1. april 2021 og vil invitere til workshops for potentielle husstande i løbet af sommeren. Desværre kan ikke alle husstande deltage. Det afhænger af, om dine apparater er egnede og kan komme i kontakt med dit Wi-Fi i hjemmet, som vores Plug skal bruge. Kontakt os, hvis du er interesseret.